Slavna teniserka Ana Ivanović proslavila je svoj 35. rođendan, a najviše pažnje privukla je čestitka njenog supruga

Piše: Azra

INSTAGRAM: @anaivanovic

Slavna teniserka Ana Ivanović proslavila je svoj 35. rođendan. Očekivano, najviše pažnje privukla je čestitka njenog supruga, Bastiana Schweinsteigera , koji joj se obratio na srbijanskom, potom na njemačkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

-Sretan rođendan, ženo, napisao je Bastian, a njegov srbijanski jezik oduševio je pratioce, koji su redali komplimente u komentarima.

Naravno, i Ana se oglasila uz: “Hvala ljubavi”. Međutim, zanimljivo je da, iako danas Bastian može da se pohvali zavidnim fondom riječi, u početku je situacija bila obrnuta. Poznato je da je fudbaler prije Ane bio u dugoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner, za koju se mislilo i da će je odvesti pred oltar. Međutim, upoznao je Anu i stavio tačku na 7-godišnju vezu, a onda je uslijedio pakao.

Njemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastianovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se vjenča sa Sarom preotela.

Ipak, vremenom su svi “legli na rudu”, i situacija se smirila. Danas se u njihovom domu pričaju čak tri jezika: srbijanski, njemački i engleski.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Ivanović (@anaivanovic)

Bivša teniserka se, naime, trudi da nauči njemački, a Bastian se trud da nauči srbijanski, međutim, ono što je iznenadilo sve je šta je to što je Ana prvo morala da nauči kada je započela vezu sa fudbalerom. Kako je ispričala jednom prilikom ju je prvo naučio da izgovori rečenicu: “Ne, hvala, sretno sam zaljubljena”.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti