Najteža sedmica u životu: Morala se šaliti pred kamerama dok joj je sin bio na hitnoj

Piše: Azra

INSTAGRAM: @amyschumer

Američka komičarka Amy Schumer, voditeljica televizijskog showa Saturday Night Live, ovog vikenda je dokazala kako je moguće zabavljati gledatelje dok se kući odvijaju strašni problemi. Profesionalno je odradila svoje zadatke pred kamerama iako su joj misli bile negdje drugo, tačnije uz trogodišnjeg sinčića Genea koji je hospitaliziran zbog virozne infekcije disajnih puteva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @amyschumer

Show je započela šaljivim monologom o Kanyeu Westu i svemu što se s američkim reperom događalo proteklog sedmica – od njegovih gadljivih antisemitskih izjava do gubitka unosnih marketinških ugovora sa sponzorima, a našalila se i na račun vlastitog seksualnog života sa suprugom Chrisom Fischerom, chefom koji svojim gostima poslužuje hranu sa svoje farme u Martha‘s Vineyardu.

Specijalni muzički gost bio joj je Steve Lacy, koji je izveo svoj hit Bad Habit, a nakon emisije voditeljica je zahvalila cijelom timu čiji su članovi omogućili da sve prođe bez greške čak i u tako dramatičnim okolnostima.

Inače puni naziv RSV-a, bolesti zbog čijih je teških simptoma njezin sinčić završio u bolnici, je respiratorni sincicijski virus koji se kod djece obično prikazuje simptomima bronhitisa, a u težim slučajevima i pneumonije ili upale pluća, što kod malih bolesnika može zahtijevati i bolničko liječenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @amyschumer

-Iza mene je najteža sedmica u životu. Propustila sam probu za snimanje jer sam sina vodila na hitni bolnički pregled zbog otežanog disanja na granici gušenja. U bolnici smo proveli cijeli dan i suosjećam sa svim roditeljima koji su to prošli ili upravo prolaze, osjećaj je strašan, napisala je Amy Schumer i dodala da je nakon terapije njezin sin otpušten na kućno liječenje, te da se sada mnogo bolje osjeća.

Riječ je o sezonskoj bolesti, čija se infektivna empidemija javlja u zimskim mjesecima – od novembra do aprila, u pravilnim ciklusima. Iako više od četrdeset posto zaražene djece razvije simptome bronhiolitisa i/ili upale pluća, svega jedan do dva posto bolesnika zahtijeva bolničko liječenje zbog težih simptoma ili razvoja komplikacija.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti