Tiffany Trump priredila zabavu prije udaje za 25-godišnjeg milijardera

Piše: Azra

Tiffany Trump se za četiri dana udaje za milijardera Michaela Boulosa. Ususret vjenčanju, mlađa kći Donalda Trumpa pripremila je slavlje na kojem su bile njena polusestra Ivanka, supruga njenog brata Erica i zaručnica njenog drugog brata, Donalda Juniora.

Zabava je bila organizirana nedaleko od imanja Mar-a-Lago na Floridi, gdje će 12. novembra biti održano vjenčanje. Tiffany je za ovu priliku odjenula bijelu haljinu ukrašenu čipkom, a ostale gošće nosile su bijele haljine s plavim uzorkom. Ivanka je objavila fotografiju sa zabave na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Zaručili se u januaru

29-godišnja Tiffany i četiri godine mlađi Michael Boulos zaručili su se u januaru ove godine u vrtu Bijele kuće.

– Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, historijske prilike i stvoriti uspomene s porodicom u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerovatnim zaručnikom Michaelom, napisala je tada Tiffany te dodala kako je par uzbuđen zbog svog idućeg poglavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Page Six piše da će na svadbi biti više od 500 zvanica.

Boulos, nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, a odrastao je u Nigeriji prije nego što se preselio u SAD nakon što je upoznao Tiffany, piše Daily Mail. Michael je aktivan na društvenim mrežama, a na Instagramu ga prati gotovo 45.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Izvor navodi kako bi par mogao živjeti na Floridi, gdje je Tiffany već razgledavala imanja. Trump i Melania navodno se planiraju penzionisati također na Floridi.

Podsjećamo, Tiffany i Michael su u vezi otkako su se upoznali u Mykonosu u Grčkoj u ljeto 2018. godine.

Izvor: index.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti