Primila je od prijateljice bubreg, sad je i ne spominje: Probala se opravdati, pa naljutila fanove

Piše: Azra

Nakon što je prošle sedmice izašao dokumentarni film Selena Gomez:My Mind&Me, slavna glumica i pjevačica izgubila je jednu prijateljicu. I to ne bilo koju, već onu koja joj je donirala vlastiti bubreg.

 

Naime, film prati Selenu Gomez tokom šest godina njenog života, njenu uspješnu karijeru kao i fizičke i psihičke borbe koje joj je donijela bolest lupus, autoimuni poremećaj koji uzrokuje da prirodna imunološka obrana tijela napada zdravo tkivo.

Zbog lupusa je Selena Gomez 2017. transplantirala bubreg, borila se s fizičkom boli, depresijom i bipolarnim poremećajem. Nakon objavljivanja filma, na društvenim mrežama prestala ju je pratiti njena prijateljica i kolegica Francia Raisa koja joj je donirala bubreg. Naime, Selena je u filmu nije niti spomenula. A kao jedinu pravu prijateljicu u razgovoru za američki magazin Rolling Stone navela je Taylor Swift.

– Nikada se nisam uklapala u cool skupinu slavnih djevojaka. Moja jedina prijateljica u toj industriji je zapravo samo Taylor, rekla je Selena, a raspričala se i o borbi s bolešću te kako je morala transplantirati bubreg ne spomenuvši jednom riječju Franciju Raisu koja je riskirala život kako bi spasila prijateljicu.

Franciju Raisu to je poprilično razljutilo pa je ispod izdvojenog Seleninog citata o Swift napisala samo komentar: “Zanimljivo” i prestala je pratiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti