Bradley Cooper ljubi bivšu djevojku: Viđeni su kako se drže za ruke u šetnji

Piše: Azra

INSTAGRAM: @bradleycooper.br

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk viđeni su kako se drže za ruke tokom šetnje New Yorkom ove sedmice, zbog čega su obožavatelji zaključili da su ponovno skupa.

Bradley i Irina bili su u vezi između 2015. i 2019. i imaju kćer, sada su viđeni kako se drže za ruke u šetnji, a Irina je čak potapšala Bradleyja po stražnjici. Prema pisanju Daily Maila, par je nedavno potaknuo glasine o pomirenju kada su izašli za Noć vještica s petogodišnjom kćeri Leom, a Bradley je pritom bio maskiran u medvjeda. Doduše, slavni dvojac je prvi put potaknuo glasine o ponovnoj romansi nakon što je Irina tokom ljeta podijelila zajedničke fotografije s odmora na Bahamima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bradley Cooper (@bradleycooper.br)

U augustu je objavljeno da poznati glumac i slavna manekenka razmišljaju o tome da imaju još djece. Iako su se rastali 2019., zadržali su prijateljski odnos i u javnosti bili poznati kao suroditelji, a izvor blizak paru je za Page Six nedavno rekao da “razmišljaju o ponovnom okupljanju”. Izvor je rekao da bi Irina “voljela da njezina kći ima brata ili sestru” te da Bradley nema ništa protiv te ideje.

Podsjetimo, Irina i Bradley upoznali su se 2015., prije nego što su 2016. izašli u javnost kao par. Godinu dana kasnije poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici, a zatim su se razišli 2019. godine.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti