Kim Kardashian sve mršavija, pokazala nikad tanji struk

Piše: S.P.

Kim Kardashian tokom nedavnih pojavljivanja u javnosti pokazala je svoje sve mršavije izdanje, a na novim fotografijama za svoj brend SKIMS pažnju je ukrao njen tanki struk i rebra koja su se nazirala ispod majice.

Reality zvijezda pozirala je u kompletu crvenih helanki i majice iste boje kako bi predstavila novi dodatak lepezi SKIMS proizvoda.

Međutim, pažnju obožavatelja ukrao je njen sve mršaviji izgled i nevjerovatno tanak struk, a ispod majice su joj se nazirala rebra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Na fotografiji se činilo da Kim hoda bosa po betonskom podu, a na drugom snimku u istoj odjeći “uhvaćena” je usred hoda s rukama na boku i ozbiljnim izrazom lica.

Obožavatelji su više puta izrazili šok zbog njenog izgleda u posljednje vrijeme. Kardashian je smršala više od 20 kilograma od Met Gale 2021. godine.

Reality zvijezda je godinama bila prepoznatljiva po svojim oblinama, a nerijetko su je prozivali zbog estetskih operacija i špekulacija o ugrađenim implantantima.

Međutim, kako se “skinny izgled” s početka 2000ih vraća u modu, Kardashian je odlučila izgubiti na težini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti