Damir Džumhur podijelio nove fotografije s Barbarom Šegetin

Piše: S.P.

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur još jednu objavu na Instagramu posvetio je proslavi prvog rođendana njegovog sina Luke kojeg je dobio s manekenkom Barbarom Šegetin.

– Moj dječak je napunio godinu dana. Hvala ti sine sto nas činiš najsretnijim osobama na svijetu svaki dan, svi te volimo najviše. Hvala svima koji su došli i uljepšali ovaj poseban dan. Hvala i onima koji su pomogli da Lukina bajka bude zaista prelijepa, započeo je Damir svoju objavu.

– Bit će još slika. Toliko je lijepih slika koje ću postavljati, nažalost ne može sve da stane u jednom postu, tako da će biti sigurno drugi, a možda i treći dio, dodao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur)

Podsjećamo, u javnosti se prije nekoliko sedmica pojavila informacija da Damir i njegova partnerica Barbara Šegetin nisu više zajedno. Prestali su se pratiti na društvenim mrežama, a Barbara je obrisala sve zajedničke fotografije.

Džumhur to nije učinio te je i u posljednjoj objavi podijelio nekoliko fotki s Barbarom.

Manekenka je jučer podijelila fotografiju s interneta na kojoj se nalazi ruka s tetovažom “Bog prašta, ja ne”.

Sudeći prema njenim storyjima, Barbara u posljednje vrijeme najviše vremena provodi s Lukom i svojom sestrom Tinom Šegetin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti