Glumica šokirala javnost: Priznala da je bila u vezi s rođenim ocem 10 godina, silovao je na dan vjenčanja

Piše: Azra

 

Foto: Instagram @mackphillips

 

Glumica Mackenzie Phillips (62) šokirala je javnost kada je otkrila da je bila u incest vezu sa rođenim ocem punih 10 godina. To je bila jedna od najšokantnijih ispovjesti kod Opre Winfrey.

Naime, njen otac je preminuo 8 godina prije njene ispovijesti nakon koje su skrhane bile njene polusestre, ali i njegova udovica.

-Jednom kada je naša tajna izašla na vidjelo, sve je izmaklo kontroli. Ali jedino što bih zapravo promjenila jeste način na koji je moja porodica za sve saznala. Trebalo je bolje da ih pripremim za to da ću sve javno da objavim, rekla je američka glumica i pjevačica.

Foto: huffingtonpost.com

Ona je svoje djetinjstvo opisala kao turbulentno, a njeno priznanje da joj je od 11. godine davao kokain, a da su od 19. godine bili u seksualnoj vezi zgrozila je čitavu javnost. Veza je prekinuta kada je ostala u drugom stanju, a nije znala ko je otac djeteta, tada joj je “Papa John“ platio abortus.

Inače, Mackenzie je jezivu tajnu otkrila i 2009. u knjizi „High on Arrival“, u kojoj je napisala da  je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod utjecajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da  je otac silovao noć prije njenog vjenčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnila, a nije bila sigurna da li čeka dijete sa ocem ili mužem. Phillips je platio abortus, a Mackenzie je otkrila da nakon toga nije željela da je bilo ko dodiruje.

Mackenzie se dugo godina borila sa ovisnošću od narkotika, ali je uspjela da se izvuče iz svega i uredi svoj život, te sada radi u rehabilitacionom centru.

Ova glumica se proslavila u Diznijevim filmovima “American Graffiti“, “One Day at a Time“… Njen otac je bio čuveni „Papa Johon“, muzičar jednog od najpopularnjih bendova tih vremena „Mamas and Papas“, te je tako ona i dospjela u svijet showbiza.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti