Dva dana nakon što ga je upoznala kupila mu je novi BMW: Zbog muža bivša manekenka danas je beskućnica

Piše: Azra

Nekada slavna i uspješna manekenka Nastasija Urbano je nekoliko puta krasila naslovnice magazina “Vogue”, ali i drugih prestižnih modnih magazina, a brojni angažmani otvorili su joj vrata i za uspjeh u Americi. Živjela je kao kraljica, dok je danas situacija drastično drugačija.

-Radila sam za sve časopise, svi su me voljeli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine. Imala sam sve, živjela sam kao kraljica, ispričala je nekadašnja manekenka za španski “el Periodico”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nastasia Urbano (@nastasiaurbano8)

Ipak, njen život je postao potpuno suprotan od onoga kakav je nekad bio. Popularnost je iscurila, a ubrzo i njeno bogatstvo, te je tako danas praktično beskućnica, a boravi u Barseloni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jose Juan Guzman (@josejuanguzmanhair)

Ona je otkrila da ju je uništilo poznanstvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je “iscijedio” do zadnjeg dinara, a onda je samo otišao. Danas ističe da su njihova djeca jedino dobro što je u tom braku dobila.

-Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odjećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, htio je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena, ispričala je Nastasija.

YOUTUBE/ Printscreen

Kako kaže, bivši suprug ju je do te mjere razočarao, da se potpuno slomila i oboljela od depresije, a potom je počelo njeno mučenje. Otkrila je i da ju je nekoliko stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom na to da nije mogla da plati stanarinu nijednom, danas je osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosjed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

-Želim da me djeca vide u drugačijem svjetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene, istakla je bivša manekenka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @thedevilshotthepicture

Inače, Nastasija je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove poput Revlona i Yves Saint Laurent. Družila se sa slavnim facama kao što su Džek Nikolson, Roman Polanski i Endi Vorhol, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena

Kada su procurile vijesti o trenutoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još