Porodica Stallone snima reality show, Sylvester potvrdio: Razvod će biti uključen

Piše: Azra

Foto: Instagram @sylvesterstalloneofflcial

 

Porodica Stallone snima reality show, a čini se kako im materijala neće nedostajati. Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin u augustu su dospjeli na naslovnice nakon što je bivša manekenka podnijela zahtjev za razvod od zvijezde Rockyja, a sedam dana kasnije se saznalo da je porodica snimala reality show za Paramount +.

Sylvester i Jennifer su se pomirili nakon mjesec dana, a u nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter glumac je progovorio o nadolazećem realityju te potvrdio da će njihov razlaz biti dio sezone.

Mnogi nagađaju kako je cijela svađa zapravo izrežirana kako bi show bio što dramatičniji, čemu u prilog idu i šuškanja da na showu radi tim koji stoji iza “Keeping up with The Kardashians”. Međutim, glumac tvrdi kako će u njegovom showu sve biti “stvarno”.

-Ovo je prilika u kojoj ću biti sa svojom djecom u radnim uvjetima gdje i možemo vidjeti jedni druge u akciji. Sve što ćete vidjeti je prava istina, istaknuo je.

Flavin i Stallone u braku su 25 godina te imaju tri kćerke, Sophiju, Sistine i Scarlet. Sylvester je u istom razgovoru priznao kako žali što je ponekad stavljao posao ispred svoje porodice.

-To je tragična pogreška koja se neće ponoviti, rekao je istaknuvši kako ga ne diraju kritike koje dobiva zbog snimanja svog reality showa jer ga smatra “sjajnom prilikom”.

-Ne gledam na to kao na ponižavanje. Svaki put kad krenete u drugom smjeru, ljudi kažu: ‘O Bože, mora da si u nevolji.’ Upravo je suprotno, objasnio je.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još