Isplivale fotke stare 14 godina: Severina u društvu jednog od najzgodnijih regionalnih sportista

Piše: Azra

Foto: Instagram@severina/ Petar Glebov / PIXSELL

Jedna od najpopularnijih  dama na ovim prostorima, splitska pjevačica Severina, plijeni pažnju gdje god se pojavi. Ništa drugačije nije bilo ni davne 2008. godine. Naime, sad su osvanule njene fotografije iz tog perioda.

Seve je prije 14 godina kupila prvih 50 ulaznica za svoj humanitarni koncert koji je održala u decembru ste godine. Karte je darovala štićenicima Doma za nezbrinutu djecu koja su željela studirati.

-Na koncert pozivam baš sve zgodne dečke, poručila je tada Severina koja je zablistala u rozoj haljini.

Društvo joj je pravio jedan od hrvatskih najuspješnijih i najzgodnijih plivača, Gordan Kožulj, kojeg danas nemamo prilike često vidjeti u javnosti.

S 23 godine je završio fakultet i posvetio se sportskoj karijeri gdje je ostvario zavidne uspjehe. Nakon toga se ponovo posvetio obrazovanju i stekao MBA diplomu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i zaposlio se.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti