Prozvali su je najpoznatijom djevicom na svijetu, a sada se kaje: To me cijeli život prati

Piše: Azra

Foto: Instagram @brookeshields

Glumica Brooke Shields (57) otkrila je za čime žali već godinama. U novoj epizodi svog podcasta „Now What? With Brooke Shields“ otkrila je da žali zbog toga što je davne 1985. godine priznala svijetu da je djevica. Zvijezda „Plave lagune“ tvrdi da je bila „greška“ tako javno govoriti o svom seksualnom životu.

– Mislim da je, gledajući unatrag, bila mala greška što sam bila tako otvorena o svom djevičanstvu jer me to cijeli život pratilo – rekla je Shields, koja je nekad bila prozvana „najpoznatijom djevicom na svijetu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Bivša dječja zvijezda rekla je da se to otkriće prvi put pojavilo u njenoj knjizi iz 1985., „On Your Own“, koja je pružala smjernice za studentice.

– U knjizi je bilo to jedno poglavlje gdje ne govorim o apstinenciji samoj po sebi, već o mogućnosti vlastita izbora. Dobivala sam puno mailova od mladih fanova  koji su mi slali pitanja poput: „Dečko me pritišće, a ja se još ne želim upustiti u spolni odnos. Šta da radim?“ Odgovarala bih im: „Ne morate činiti ništa što ne želite –  izjavila je glumica.

No, iako je samo željela pomoći drugima, glumica je prozvana „najpoznatijom djevicom na svijetu“ i često se susretala s vrlo neugodnim pitanjima starijih muškaraca tokom raznih intervjua.

Shields je također priznala i da se kaje što je tako dugo čekala te je otkrila da je izgubila nevinost sa svojim dečkom Deanom Cainom koji je išao na Princeton. Tad je imala 22 godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

– Žao mi je što sam čekala, jer postojao je taj neki osjećaj radosti i slobode koji sam trebala osjetiti u vezi koja je bila tako lijepa i slatka, priznaje.

Ovo nije prvi put da holivudska zvijezda javno govori o svom intimnom životu. U svojim memoarima, koje je objavila 2014., pod nazivom „There was a little girl“, Shields je govorila i o svom odnosu s majkom te je otkrila da je osjećala krivnju nakon gubitka nevinosti jer je njena majka željela da održi „zavjet čednosti“.

Njena majka Teri, koja joj je ujedno bila i menadžerica „nepravedno je osuđivala“ njenu dugogodišnju vezu s Cainom.

-Ne znam bi li ona to ikada priznala, ali njezine prijetnje nadilazile su katolicizam. Vjerujem da je zapravo željela da ostanem samo njezina djevojčica. Željela je imati apsolutnu vlast nada mnom… A odrastanje i seks značili su da je napuštam – govori Brooke.

Shields se na kraju udala za teniskog prvaka Andrea Agassija. Par je bio zajedno od 1997. do 1999. godine. Za svog sadašnjeg supruga Chrisa Henchyja (58) udala se 2001., a zajedno imaju dvoje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti