Bosanska zvijer Jusuf Nurkić s torbicom od 3.500 KM: Nena rodila, nena krojila

Piše: Azra

Foto: Instagram @bosnianbeast27

 

Jusuf Nurkić je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih bh. košarkaša prije utakmice Portlanda i New Orleansa koja se igrala sinoć pokazao je veoma interesantnu modnu kombinaciju za koju je sudeći po opisu na društvenim mrežama zaslužna njegova nana.

Neobičnu odjevnu kombinaciju podijelio je na svojim profilima na društvenim mrežama, a u opisu objave na Facebooku poručio je: “Nena rodila, nena krojila”.

Na zvaničnoj Instagram stranici Portland Trail Blazersa također su objavili sve outfite koje su njihovi igrači nosili uz pitanje: “Čiji stil bi nosili?”

Dok su Nurkićeve kolege bile u uglavnom sportskim izdanjima trenerkama i duksericama, on je birao nešto drugačiju kombinaciju.

“Bosanska zvijer”, kako Nurkić sebe naziva na društvenim mrežama, nije zaboravila ni modne dodatke te je uz sat na ruci nosio i Louis Vuitton torbicu koja košta 3.500 KM.

Na Instagramu je podijelio fotografiju svog izdanja uz koju je dodao i muzičku podlogu – pjesmu Zabranjenog pušenja “Hadžija ili bos”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti