Mladoženja na svadbi supruzi zalijepio tortu na lice, korisnici TikToka šokirani

Piše: S.P.

Snimak para na svadbi privukao je znatnu pažnju na društvenim mrežama zbog poteza mladoženje koji je svojoj novopečenoj supruzi zalijepio komad torte u lice toliko agresivno da ju je oborio na pod.

Mladoženja je označen kao “hodajuća crvena zastava” nakon što je šala na dan vjenčanja s njegovom suprugom postala predmet rasprava na društvenim mrežama.

Snimka na TikToku na kojoj mladoženja lijepi komad svadbene torte mladenki u lice zgrozila je korisnike koji kažu da je muškarac bio previše agresivan.

Mladenka Jade Kenedy koja je objavila video, međutim, rekla je da je sve bilo u duhu dobre zabave.

U videu, mladoženja prilazi svadbenoj torti i golim rukama grabi komad prije nego što potrči do Kennedy koja pokušava pobjeći od svog novog muža.

Ona bježi, ali je stjerana u ugao gdje podiže ruke da se odbrani, ali mladoženja joj prilično agresivno nabija komad torte ulice dok ona pada na tlo.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound – Jade kennedy

Pomaže joj ustati dok se ona smije, ali odlazi prije nego što joj druga osoba priđe u pomoć.

Kenedy je isključila komentare ispod videa, ali to nije spriječilo druge na TikToku gdje je originalno podijeljen, da iskoriste video kako bi ukazali na agresivan postupak njenog supruga.

Dok su neki u komentarima pisali da bi se odmah razveli zbog poteza mladoženje, drugi su istaknuli koliko vremena žene provode uređujući se i šminkajući za svoj poseban dan da bi sve to bilo ovako uništeno. Većina se složila kako je mladoženja bio pretjerano agresivan.

Pročitajte još