Za ove slavne ljepotice mlađe je slađe

Piše: Azra

Cher je nedavno bila u vezi s 40 godina mlađim muškarcem, a Kim Catrall pojavila se na crvenom tepihu sa 16 godina mlađim dečkom.

I to zaista nije ništa neobično, iako mnogi još misle da jest. Zbog toga podsjećamo koje su poznate dame također bile u vezi s mlađim muškarcima i time potvrdile da su godine samo broj.

Kate Beckinsale

Nakon što je 2015. objavila da se razvodi od filmaša Lena Wisemana, 50-godišnja glumica bila je u vezi s nekoliko mlađih muškaraca. Beckinsale je 2017. bila u kratkoj vezi s komičarem Mattom Riffom koji je 22 godine mlađi od nje. Nakon njega, viđali su je s Jackom Whitehallom, 15 godina mlađim komičarem.

U 2019., nekoliko je mjeseci bila u vezi s 21 godinu mlađim komičarem i glumcem Peteom Davidsonom, a 2020. bila je u vezi s 24 godina mlađim muzičarem Goodyjem Greaceom.

Mariah Carey

53-godišnja pjevačica je 2005. bila u vezi sa sedam godina mlađim glumcem i modelom Christianom Monzonom. Kasnije se udala za 10 godina mlađeg komičara i glumca Nicka Cannona s kojim ima dvoje djece.

Nakon toga, 2016. je počela vezu sa svojim backup plesačem Bryanom Tanakom koji je 13 godina mlađi od nje, s kojim je i danas.

Courtney Cox

Zvijezda Prijatelja 1999. udala se za sedam godina mlađeg glumca Davida Arquettea. Nakon razvoda godinu dana bila je u vezi s pet godina mlađim kolegom Brianom Van Holtom.

59-godišnja glumica već je dvije godine u vezi s 12 godina mlađim pjevačem Johnnyjem McDaidom s kojim ju je upoznao Ed Sheeran.

Demi Moore

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Glumica se 2011. razvela od 16 godina mlađeg Ashtona Kutchera, a dvije godine kasnije počela je vezu s bubnjarom Seanom Fridayem koji je 24 godine mlađi od nje i dvije godine stariji od njene kćerke Rumi.

U martu ove godine viđena je sa švicarskim kuharom i vlasnikom restorana, Danielom Hummom. Njen posljednji dečko bio je 13 je godina mlađi od nje.

Cameron Diaz

Glumica je 2003. počela vezu s Justinom Timberlakeom koji je devet godina mlađi od nje. Veza je trajala četiri godine, a kasnije ju se povezivalo s profesionalnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom koji je tri godine mlađi od nje.

Nakon toga počela je vezu sa šest godina mlađim rockerom Benjijem Maddenom za kojeg se udala, a 2020. rodila je kćerku Raddix.

Jennifer Lopez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Prvi brak 54-godišnje pjevačice s pet godina mlađim glumcem i producentom Ojanijem Noaom trajao je manje od godinu dana.

Nakon toga, 2019. se zaručila sa šest godina mlađim Alexom Rodriguezom. Do vjenčanja nije došlo, a sreću je pronašla sa sadašnjim suprugom Benom Affleckom koji je od nje mlađi tri godine.

Madonna

Prvi suprug 65-godišnje pjevačice bio je Sean Penn koji je od nje mlađi dvije godine. Kasnije se udala za 10 godina mlađeg producenta Guya Ritchieja, a 2008. su se razveli. Kraljica popa 2018. je počela romansu s 35 godina mlađim backup plesačem Ahlamalikom Williamsom. Bili su u vezi četiri godine.

 

Pročitajte još