“Azra” poklanja vikend za dvije osobe sa doručkom u hotelu Adriale, Kreševo

Piše: Azra

Hotel Adriale, smješten u kraljevskom gradu Kreševu, svojim gostima pruža kombinaciju komfora, luksuza i vrhunske usluge u jedinstvenom prirodnom, kulturološkom i povijesnom okruženju. Vrhunski a la carte restoran, moderna konferencijska dvorana, sauna, jacuzzi, te rekreativni sadržaji samo su dio ponude prvog kreševskog hotela. Hotel Adriale nalazi se u srcu malog srednjobosanskog grada Kreševa. Na rijeci Kreševčici, u hladovini bjelogorične šume, prava je oaza za umornog poslovnog putnika ili zaigranog ljubitelja prirode. Pogled na stari kreševski samostan i muzej probudit će radoznalost svakom kulturnom istraživaču. Hotel raspolaže sa dva luksuzna apartmana i 17 soba opremljenih najsuvremenijom tehnologijom gdje gosti na raspolaganju imaju Internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature i mini bar. Okružen visokim grebenima, brdima i planinama, Hotel Adriale je savršen izbor za Vaš potpuni odmor. Boravak u klimatski ugodnom i ljekovitom prirodnom okruženju, uz privremenu promjenu životne i radne sredine pozitivno će utjecati na Vaše tijelo i um.

Restoran Regius specijaliziran je za ukusnu hranu od svježih sastojaka pripremljenu od strane našeg kulinarskog tima. Svojom jedinstvenom ponudom pomjera granice kreševske kuhinje. Ležerna ali otmjena atmosfera čini ga savršenim za večeru s prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima. Utemeljen na predanosti našeg osoblja, Restoran Regius pružit će Vam nezaboravno iskustvo svaki put kad kročite kroz naša vrata.

Probudite sva svoja čula u udobnosti našeg spa & wellness centra. Opustite se uz jacuzzi, saunu ili masažu, promatrajući jedinstveni brdski pejzaž, slušajući cvrkut ptica i žubor rijeke. Spa & wellness centar mjesto je gdje svaki trenutak pripada Vama. Ljubitelji aktivnog odmora imaju fantastičan pristup prirodnoj baštini. Oni koji vole prirodu i mirno okruženje, svoj spokoj mogu pronaći na stazama izvorišta voda i planinskim putevima. Ako ste avanturističkog duha, za Vas imamo brdski biciklizam. Za one najhrabrije, u blizini hotela nalazi se prijevoj Blinje pogodan za izvršenje Everesting izazova. Kreševo možete iskusiti kroz lov i ribolov, vožnju na motociklima, električnim biciklima ili quadovima.

Mogućnosti su beskrajne, stoga se smjestite u Hotel Adriale i saznajte zašto je Kreševo „nedosanjan san“ Ive Andrića.

“AZRA” svojim najvjernijim čitateljima poklanja fantastičan vikend za dvije osobe sa doručkom u u hotelu Adriale, Kreševo.

Imena najsretnijih će biti objavljena u broju od 16.11.2022.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ADRIALE svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Pročitajte još