Stariji sin Maida Hećimovića napunio tri godine: Nađite mi novu riječ za ovo što mi je u srcu

Piše: Azra

INSTAGRAM: @maidhecimovic

Maid Hećimović, šarmantni i izuzetno talentirani bh. pjevač, miljenik je kako domaće, tako i regionalne publike. Sa suprugom Ajlom u braku je od 2018., a godinu poslije na svijet je stigao sin Rayan, a onda je stiglo i pojačanje, malenom Rayanu pridružili su se blizanci Leny i Andy.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maid Hecimovic (@maidhecimovic)

Maid na svom Instagram ptofilu redovno dijeli trenutke iz privatnog života. Ovog puta je objavio fotografiju sa emotivnom porukom svom starijem sinu Rayanu povodom njegovog trećeg rođendana.

-Drago moje dijete, kako tebi da čestitam rođendan, šta da napišem, kojim riječima da iskažem toliku ljubav? Kad ja svim svojim bliskim ljudima koje volim, pišem rođendanske čestitke prepune ljubavi i osjećaja koje gajim prema njima! Tako da sam sad u problemu, kako sve to prevazići i sastaviti čestitku dostojnu, onoga što osjećam prema tebi!?, započeo je Maid.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maid Hecimovic (@maidhecimovic)

Mada još uvijek ne čitaš, jer tek su ti 3 godinice, želim neka ovo ostane zabilježeno i na društvenim mrežama, jer jednog dana ćeš sve to vidjeti. Prema tome, svemiru moj, znaj da te tata voli najviše na svijetu, da si najposebniji dječak koji postoji, ponekad vrlo teške naravi, ali samo svoj, sa karakterom vrijednim divljenja, prejakim za tvoje nježne godine! To koliko si lijep vide svi, ali koliko si unikatan, duhovit, pametan i šarmantan, to znamo najbolje mama i ja, i ponešto uža familija i prijatelji! Često te kada zaspiš ljubim još dugo, dugo, sve razmišljajući kako rapidno odrastaš i da će vrlo brzo doći vrijeme kad te više neću moći uspavljivati uz tvoje omiljene slikovnice. Zato želim da iskoristim svaki momenat na najbolji mogući način. Lutak tatin, najljepša si stvar koja mi se dogodila u životu i ja mislim da niko nikad nije volio svoje dijete onoliko koliko ja volim tebe! (Pustite me da živim u toj iluziji, koju ja doduše, zaista osjećam). Nađite mi novu riječ za ovo što mi je u srcu, jer ovi je više od ljubavi! Sretan ti rođendan Rayane, tata te voli više od života, neka ti život bude predivni, šareni teatar!, napisao je Maid.

Brojni pratitelji i prijatelji uputili su čestitke malenom Rayanu.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti