Slavna glumica progovorila o saradnji sa zvijezdom serije ,,Friends”: Bila je noćna mora raditi s njim

Piše: Azra

INSTAGRAM: @elizabethhurley1

Glumac Matthew Perry posljednjih sedmica puni medijske članke zbog svoje knjige ‘Friends, Lovers and The Big Terrible Thing’ u kojoj je iznio brojne zanimljive detalje iz svog privatnog života. Sada je o njegovoj knjizi progovorila Elizabeth Hurley koja je s njim 2002. glumila u filmu ‘Serving Sara’.

-Zapravo još nisam pročitala knjigu, ali sam pročitala njene odlomke. Prilično je zanimljivo. On je vrlo zabavan autor, kao što je i vrlo zabavan čovjek. On je nevjerovatno nadaren komičar, njegov rad riječima je fantastičan, rekla je glumica za Yahoo Entertainment.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

-Imam jako lijepa sjećanja na njega. Da budem iskrena, bila je noćna mora raditi s njim u to vrijeme i, kao što je sada poznato, naš film je ugašen zbog njegove ovisnosti. Bili smo u višoj sili i svi smo morali neko vrijeme sjediti kod kuće i vrtjeti palčeve. Bilo je teško, očito je proživljavao teške trenutke, ali i dalje je bio vrlo šarmantan i draga osoba za saradnju. Ali sigurno se moglo vidjeti da pati, dodala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Inače, Matthew Perry je uvijek otvoreno pričao o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogi, a u svojoj knjizi je nedavno otkrio još jedan sasvim bizaran detalj iz privatnog života. Naime, požalio se kako su mu, nakon što je zagrizao tost premazan s maslacem od kikirikija, ispali zubi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

-Zagrizao sam komad tosta premazan maslacem od kikirikija i svi gornji zubi su mi ispali. Da, svi. Odlazak zubaru bio je vrlo brz – ja sam ipak glumac i trebao bih imati sve zube u ustima, a ne ih nositi u vrećici u džepu. Ali dogodila se katastrofa i bio je potreban veliki posao. Stomatolog mi je morao izvaditi svaki zub – uključujući i implantate– i onda ih sve zamijeniti novim.

Do nesretnog slučaja došlo je prije snimanja specijalne emisije ponovnog okupljanja kultnih ‘Prijatelja’, a mnogi su se tada zapitali zbog čega komični ‘Chandler’ priča nerazgovijetno.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti