Oboje imaju brakove iza sebe: Davor je 13 godina stariji od Doris, a spojila ih je posebna strast

Piše: Azra

Ljubavna priča Doris Pinčića i Davora Guberovića za javnost je poprilična misterija jer se par stalno trudi držati svoju intimu podalje od očiju radoznalaca.

Nakon što je njen bračni život s prvim suprugom, Borisom Rogoznicom, a zatim i njihov razvod, bio poprilično javno eksponiran, Doris Pinčić je odlučila privatni život gotovo potpuno sakriti od očiju javnosti. Zabranila je dijeljenje fotografija s njenih privatnih profila na društvenim mrežama, a kad se ponovo zaljubila i ušla u vezu, novog partnera skrivala od očiju javnosti što je duže mogla. Par je isto tako uspio sakriti da se sprema na ozbiljan korak pa je mnoge iznenadila vijest da su se vjenčali ovog petka.

Da je u novoj vezi saznalo se u martu ove godine, a procurila je informacija da je njena nova ljubav 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer jednog trgovačkog lanca.

Doris je prvu fotografiju sa svojim dragim, koji je od nje stariji 13 godina, podijelila u junu.

‘Dan za guštanje’, poručila je nasmiješena voditeljica koja je s Davorom pozirala uz njegov motor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Inače, Doris je s Davorom, prije nego što se saznalo da su zajedno, ostvarila poprilično veliku avanturu, zajedno su se popeli na Kilimandžaro.

– Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom januara s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo, istaknula je voditeljica tad.

U augustu se počelo šuškati da se par vjenčao, a glasine su krenule nakon što su neki od gledatelja na njenoj lijevoj ruci zamijetili prsten i to baš na mjestu rezerviranom za vjenčani.

S Davorom se prvi put u javnosti pojavila početkom studenog na premijeri predstave ‘’Čudo’ u produkciji pozorišta Moruzgva, a tom su prilikom nasmiješeno pozirali fotografima.

Da su Doris i Davor odlični u skrivanju privatnih planova potvrdilo se i kad je, bez da je itko naslutio što se sprema, procurila vijest da su se vjenčali.

Kako doznaje mojportal, par se vjenčao ovog petka u 13 sati kod matičara, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

– Skrivali su se i brzo utrčali u matični ured’, rekla je čitateljica za 24sata te dodala: ‘Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas.

Davoru, kao i Doris, ovo nije prvi brak. Menadžer iza sebe ima jedan razvod i otac je dva sina. Doris se razvela 2020. od Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka te imaju sina Donata i kćer Gitu.

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti