Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić pokazali sina Iana: Upoznajte novog člana naše porodice

Piše: E.M.

Foto: Instagram @sandi.pego

Poznati tiktorker Sandi Pego i njegova izabranica Cindy krajem septembra postali su roditelji. Dobili su dječaka kojem su dali ime Ian. Oboje su posvećeni roditeljstvu, a otkako su saznali da Ian dolazi,  temeljito su se pripremali, preselili se u veći stan i s ljubavlju uredili dječji kutak.

Sada su ponosni roditelji prvi put odlučili predstaviti nasljednika i tim povodom uradili set predivnih zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

-Upoznajte novog člana naše porodice, napisao je Sandi ispod objave.

Sandi i Cindy vjenčali se se prošle godine, a jednom prilikom je Sandi govorio o njihovom upoznavanju za Story.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

-Presudila je definitivno njena dobrota s kojom me osvojila. Naše intenzivnije upoznavanje do trenutka ‘prve puse’ trajalo je gotovo tri mjeseca, a onda u Umagu prilikom jednog eventa na kojem smo surađivali je pao i prvi poljubac. Datum našeg početka veze smo nakon nekog vremena definirali danom kad smo se prvi put poljubili. Tog trenutka sam bio uvjeren da će to biti žena mog života – izjavio je tada.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti