Jessica Alba na crvenom tepihu u bajkovitoj kreaciji zasjenila čak i Kardashianke

Piše: Azra

INSTAGRAM: @justjared

Svi su gledali samo u Jessicu Albu, kada je zakoračila na crveni tepih u rozom izdanju. Na svečani događaj Baby2Baby Gala u Los Angelesu Alba je došla sa suprugom Cashom Warrenom te su oboje bili odlično raspoloženi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

U haljini posutoj aplikacijama cvijeća i s perlicama djelovala je poput princeze, a za ovu divnu kreaciju zaslužna je dizajnerica Carolina Herrera. Boja haljine nevjerojatno se dobro slaže s osunčanim tenom glumice koja je stajling upotpunila srebrnim nakitom i torbicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

U rozom su na crveni tepih došle i mnoge druge zvijezde poput sestara Kardashian i šefice porodice, majke Kris Jenner, glumice Olivije Wilde i manekenki Miranda Kerr i Alessandra Ambrosio.

Iako Kim, Kylie i Kris uvijek dominiraju eventima, ovoga puta ih je ipak zasjenila Jessica Alba. Kim je također prihvatila Barbiecore trend te je odjenula neobičnu haljinu s prorezima, mašnama i šlepom, dok je njezina sestra Kylie ponovo bila u crnom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Vrlo elegantna bila je Miranda Kerr u tamnoplavoj baršunastoj haljini s gornjim dijelom u obliku korzeta, dok je njezina kolegica Ambrosio zasjala u šljokičastoj haljini bez naramenica. Pravo iznenađenje večeri bila je pjevačica Chiara koja nije bila raspoloženja za haljinu, već je isfurala hlače, sako, bijelu košulju i kravatu.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti