Popović otkrio da je Severinu sam osvojio za pet minuta: Ona uđe i šarmira sto ljudi, pregazi ih i ide dalje

Piše: Azra

Milan Popović i Severina upoznali su se, kako je biznismen to opisao, slijedom slučajnosti, a iz zajedničke veze imaju sina Aleksandara.

Popović je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milan Popovic (@milan8popovic)

-Bio sam u Budvi na brodu i razgovarao sam telefonom s nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala s kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže ‘lako je tebi pričati s njom, ali hajde osvoji Severinu’. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je osvojim. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa, rekao je biznismen u razgovoru za Kurir.

Komentarisao je i Severinin kućni video.

-Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Miamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostali nisu. Znao sam sa Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video, rekao je Popović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

-Severina kada uđe u prostoriju gdje je 100 ljudi pokušat će šarmirati svih sto ljudi, i onda će pregaziti preko tih 100, otići u iduću prostoriju i tamo pokušati šarmirati idućih 100 ljudi. Nažalost, taj šarm ne može dugo trajati, zaključio je.

Izvor: dnevno.hr

(S.B.)

Pročitajte još