Barbara Šegetin uživala u noćnom izlasku u društvu hrvatskog fudbalera

Piše: S.P.

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da najbolji bh. teniser Damir Džumhur i njegova partnerica Barbara Šegetin nisu više zajedno, bivša manekenka otkrila je s kim je uživala u noćnom izlasku.

Barbara je objavila nekoliko storyja iz poznatog beogradskog restorana.

S njom u društvu bila je njena sestra Tina Šegetin te hrvatski fudbaler Marko Šimić koji trenutno igra za FK Radnički 1923 iz Kragujevca.

Barbara je snimila kratki video u kojem nazdravlja s Markom.

Ovaj 34-godišnjak nije naročito poznat u Hrvatskoj, no velika je zvijezda u Indoneziji gdje je igrao za Persija Jakartu.

Marko ima i svoju sportsku liniju po uzoru na CR7, njegova je SS9 i odnosi na njegov broj na dresu i nadimak Super Šimić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARKO SIMIC (@markosimic_77)

Na Instagramu ga prati preko 1,2 miliona ljudi, a on samo oko 600. Među osobama koje prati su Barbara i Tina Šegetin.

Podsjećamo, već neko vrijeme se širi informacija da Barbara i Damir više nisu u ljubavnoj vezi. Ona je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije, a mnogi su primijetili da se više ne prate na spomenutoj društvenoj mreži.

Damir je ipak zadržao zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti