Đani V iskazao zahvalnost zbog intervjua u “Azri”

Piše: Azra

Đani V, pravog imena Ivan Ilić, svojim modnim recenzijama na TikToku osvaja naš region. Student žurnalistike Sveučilišta u Zagrebu, svijet mode, kako priznaje, promatra većinu svog života. Magazin „Azra“ prvi je u regionu uradio intervju s njim i predstavio njegov rad. Nakon čega je Đani V iskazao zahvalnost na svom TikTok profilu.

@azramagazin Hvala @djaniv Čitamo se i online. Link je na portalu 🙂 #fy #fyp #azra #azramagazin ♬ original sound – azramagazin

U veoma zanimljivom i otvorenom intervjuu otkrio je između ostalog ko je pokrenuo njegovu opsesiju za modom.

– Kratko i jasno, Lady Gaga. Kao klinca me prvenstveno privukla njena muzika, a onda sam zapazio njen genijalni način oblačenja. Zanimalo me šta nosi, zašto to nosi, ko je to dizajnirao. Tim putem sam se rano upoznao s većinom dizajnera i brendova koje i dan-danas pratim i cijenim. Naravno, s godinama je opsesija Lady Gagom blago popustila, ali je moda ostala. Drugi su u mladosti maštali kako će postati vatrogasci, policajci ili astronauti, a ja sam maštao kako ću postati modni kritičar i novinar kao Andre Leon Talley. Razvoj događaja u kojem pokrećem TikTok račun na kojem komentiram sve u vezi s modom je potpuno logičan – otkriva na početku razgovora modni znalac iz Zagreba.

Pročitajte još