Njegica Balorda Moro i njen suprug proslavili 8. godišnjicu braka, a ovako su izgledali na svom vjenčanju

Piše: S.P.

Nekadašnja Miss BiH Njegica Balorda Moro jedna je od najljepših bosanskohercegovačkih žena, a danas ona i njen suprug Neven proslavljaju 8. godišnjicu sretnog i skladnog braka.

Na svom Instagramu Njegica je suprugu čestitala godišnjicu, te je pokazala kako su izgledali na njihovom vjenčanju prije 8 godina.

– Mr & Mrs Moro. Iza nas 8 godina braka i tri mala bića koja su najljepši i najvrijedniji poklon koji smo mogli da dobijemo…, napisala je Njegica.

Karijeru modela Njegica ostavila je po strani na neko vrijeme, kako bi se posvetila svojoj porodici, a prije nešto duže od godinu se Njegica treći put ostvarila u ulozi majke. Naime, njena porodica bogatija je postala za djevojčicu Kalinu, a Njegica, koja ima dva sina, Nauma i Simona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti