Demi Moore raskinula s 13 godina mlađim kuharom: Nema sreće u ljubavi, udavala se tri puta, a od jednog bivšeg ima i traume

Piše: S.P.

Američka glumica Demi Moore (60) i 13 godina mlađi švicarski kuhar Daniel Humm raskinuli su svoju ljubavnu vezu, nakon nešto manje od godinu dana.

Vijest je potvrdila prijateljica od Moore, koja je za People izjavila kako glumica sada uživa u druženju sa svojom djecom i bliskim ljudima.

– Ona je dobro s tim. Sretna je i uživa sa svojom djecom i prijateljima, izjavila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Moore i Humm, koji je vlasnik poznatih restorana u New Yorku, kao i Londonu, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a u javnosti su se prvi put pojavili u martu ove godine. Ipak, tek kroz koji mjesec su podijelili prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, otkrivši i da su otputovali u romantični obilazak Francuske.

Naime, čini se kako lijepa glumica nema sreće ljubavi, a osim propalih veza, iza nje su i tri propala braka.

Njen prvi suprug bio je Freedy Moore, čije je prezime i zadržala. Nakon toga se udala za poznatog glumca Bruca Willisa. Bruce i Demi bili su u braku od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju tri kćerke: Rumer (34), Scout (31) i Tallulah (28).

Godine 2005. udala se za mladog glumca Ashtona Kutchera, a razveli su se 2013. godine i za njega Demi nema baš tako lijepe riječi. S obzirom na to da je u svojoj knjizi otkrila mnoge detalje poput toga da je od nje tražio trojku, kao i da urinira po njemu tokom odnosa, priznala je da joj je sve to stavilo traume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Glumica je prošle sedmice proslavila okrugli 60. rođendan, a tada je pažnju privukla i čestitka od Eme Heming Willis, sadašnje supruge Brucea Willisa, s kojim je Demi također bila u braku.

Emma je podijelila fotografiju na kojoj ona i Bruce drže memoare Moore “Inside Out” iz 2019. a napisali su: “Sretan rođendan. Volimo te iznutra i izvana”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti