Vjekoslava otkrila kako se Hana snašla s bebom, Tonči dodao: Mi smo možda previše nametljivi

Piše: Azra

Muzički par Vjekoslava i Tonči Huljić je prije više od četvrt stoljeća u tada 19-godišnjoj Jeleni Rozgi prepoznao zvijezdu i pjevačicu grupe Magazin. Jelena je u ponedjeljak predstavila novi akustični album “Minut srca mog”, koji je objedinio neke od njenih najvećih hitova, a Huljići nisu mogli sakriti ponos i emocije.

– Ja jako pažljivo biram i skeniram saradnike, gledam kakva im je prošlost da bih znao kakva im može biti budućnost. Ne uzimam ‘ad hoc‘ one s kojima ću raditi. Sa svima s kojima sam započeo raditi, radio sam dugo i uvijek imamo familijaran odnos. U Jeleni sam prepoznao radnika, jedan vokal koji ja volim, koji ima autoritet. Taj je vokal imala s 19 godina. U solo karijeri je došla do izražaja njezina upornost, ustrajnost i sve ono što su je učili u baletu”, rekao nam je hitmejker i dodao da s Rozgom ima prijateljski i porodični odnos.

– Oni su svi dio naše porodice, a neki i stvarno postanu porodica. Nikad ne pričamo o drugima, mi pričamo o sebi, o svakodnevnim problemima, doktorskoj skrbi, zdravlju, prehrani, životu, pjesmama. Imamo svakodnevni odnos, na dnevnoj bazi, s njom, s Petrom, Jolom, s Doris, Domenicom, Lorenom… Svi se oni druže među sobom i nema tu takmičenja ko je bolji, objašnjava Tonči.

S obzirom na to da je uz uspješnu muzičku karijeru sa suprugom Vjekoslavom odgojio i dvoje djece, zanimalo nas je je li Tonči imao savjet za svog zeta Petra Grašu, koji je ljetos postao otac.

 Photo: Robert Anic/PIXSELL

– Nema tu savjeta, ne postoji priručnik. Samo te na internetu maltretiraju s ovim i s onim. Smatram da sam svoju djecu dobro odgojio i da su moja djeca danas s dobrim, odličnim osobama. Hana i Petar odgajaju to dijete onako kako misle da ga treba odgajati. Vjekoslava i ja dodatno u tome učestvujemo, normalno da smo tu, možda smo čak malo i previše nametljivi ali eto, to je jače od nas, smije se Tonči.

Dodaje kako u ulozi djeda uživa kao u nijednoj dosad.

– Nedostaje nam unučica, nema je već tri dana. Mi ostajemo u Zagrebu do petka da je čekamo i da je mi vraćamo u Split jer neću dozvoliti da je bilo ko drugi vraća, poručio je.

Vjekoslava se složila kako joj unučica Alba nedostaje svakoga dana koji ne provedu zajedno.

– Divno mi je to sve, nekako mi je došlo kao normalan slijed, kao još jedno čudo. Nešto predivno, nova vrsta ljubavi koja me potpuno opčinjava. Ona je jedno predivno nasmijano stvorenje koje mi unosi svjetlo, kaže spisateljica i dodaje kako Hana nije od nje tražila savjete o majčinstvu.

– Ne dajem joj savjete jer se divno snašla kao majka, prirodno osjeća što treba napraviti, objasnila je.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti