Je li haljina koju je Melania Trump nosila na vjenčanju Donaldove kćerke bila neprimjerena?

Piše: Azra

Melania Trump našla se u središtu rasprave na društvenim mrežama nakon što je nosila krem bijelu ​​haljinu na vjenčanju svoje pokćerke Tiffany Trump.

Tiffany se ovog vikenda vjenčala s Michaelom Boulosom u Mar-a-Lagu na Floridi, na imanju u vlasništvu njenog oca, bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Za vjenčanje Tiffany se odlučila za vjenčanicu dugih rukava koju je dizajnirao Elie Saab s detaljima s perlicama u stilu balske haljine.

Njena sestra Ivanka Trump nosila je blijedoplavu haljinu koja je značajna sama po sebi jer je bila kopija blijedoplave haljine koju je Grace Kelly nosila za film “To Catch a Thief” iz 1955. godine.

Iako nije jasno je li 29-godišnja mladenka tražila da se gosti pridržavaju posebnih pravila odijevanja za vjenčanje, brojne su zvanice također odabrale haljine u blijedim nijansama, uključujući Tiffanynu majku Marlu Maples, koja je nosila haljinu boje lavande.

Međutim, haljina koju je nosila njena maćeha Melania pokazala se kontroverznom, uprkos neutralnoj boji, budući da je 52-godišnjakinja odabrala krem ​​bijelu haljinu.

Ovakav potez mnogi su okarakterisali kao nepoštovanje mladenke uzevši u obzir da je nepisano pravilo da se samo mladenka na vjenčanju može pojaviti u bijelom.

“Je li Melania nosila bijelu haljinu na vjenčanju svoje pokćerke? Uf”, pitali su se na Twitteru.

“U redu, Melanijina haljina možda nije potpuno bijela, ali je ipak dovoljno blizu da je neprikladna za nošenje na vjenčanju njene pokćerke. Marla mora biti bijesna, ja bih bila, pisalo je u jednom od osuđujućih komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti