Jaz među turskim glumcima: Svi su ljubomorni na Buraka Ozcivita

Piše: Azra

Kaan Urgancioglu, o kome se priča zbog uspjeha u liku tužioca Ilgaza u seriji Yargi / Presuda, u posljednje vrijeme je na dnevnom redu više časopisa zahvaljujući ovoj seriji.

Glumca, koji je također prošao kroz veoma dobar partnerski proces sa Pinar Deniz, obožavaoci hvale za njegovu glumu i kompatibilnost. Dok serija Yargi nastavlja da zauzima prvo mjesto u gledanosti nedjeljom u posljepodnevnim satima, nastavlja se intenzivan radni tempo ekipe. Scenaristkinja Sema Ergenekon u svakoj epizodi stvara iznenađenja koja iznenađuju i publiku i glumce. Kada je to slučaj, novinari u svakoj prilici osjećaju potrebu da pitaju kako ide snimanje serije Yargi. Kaan Urgancioglu, s druge strane, mora da je bio uznemiren činjenicom da mu je stalno postavljano isto pitanje, pa je zadirkivao novinare rekavši „Nađite kreativno pitanje“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaan Urgancıoğlu (@kaanurgancioglu)

-Da li je tačno da ste bili ljubomorni na Buraka Ozcivita kada ste igrali u TV seriji Kara Sevda / Beskrajna ljubav?, pitali su ga novinari.

Naravno, Kaan Urgancioglu, koji je bio iznenađen ovom situacijom i koji se zapravo suočio sa ovim pitanjem zbog svojih riječi, također je bio prilično kreativan u sastavljanju situacije.

Poznati glumac je na optužbe da je ljubomoran na Buraka Ozcivita, o čemu se priča već dugi niz godina dao neočekivan odgovor.

-Lud sam za Burakom Ozcivitom. Burak je veoma zgodan i veoma talentovan. Želim da budem dobar kao on, izjavio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burak Özçivit (@burakozcivit)

Dok je ovim riječima Kaan slao lijepu poruku o svom kolegi, on je također eliminisao navode koji su godinama izgovarani da postoji problem između njih i uspio je da se izvuče iz ove situacije dajući veoma mudar odgovor.

Izvor: tvexposed.net

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti