Svi su zbunjeni: Glumac koji je promijenio spol i ostavio suprugu pokazao novog dečka

Piše: Azra

INSTAGRAM: @hooraymae

Elliot Page, koji je nekada široj javnosti bio poznat kao Elen, ne prestaje da zbunjuje javnost potezima. Od kako je ostavio suprugu Emu  Portner koja mu je bila najveća podrška tokom tranzicije, u više navrata je viđen sa raznim ženama, ali nijednu nije priznao kao partnerku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Show And Tell (@showandtellagram)

No, sada se priča promijenila jer se na crvenom tepihu pojavio, ni manje ni više, nego sa novim dečkom, i ponovo šokirao sve.

Elliot je prošetao ispred okupljenih novinara ruku pod ruku sa glumcem Mae Martinom, idolom tinejdžera, a da je među njima nešto više od prijateljstva dalo se naslutiti po Martinovoj objavi na mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mae Martin (@hooraymae)

Inače, Martin je Kanadski komičar i glumac čija je dosad najzapaženija uloga u TV emisiji Keli Kvoko “Stjuardesa”. Martin je odigrao izvanrednu ulogu u drugoj sezoni hit serije i možda će ostati još.

Baš kao i Page i Martin se također izjasnio kao queer osoba. On je u javnost izašao kao nebinarna osoba, te zbog toga preferira zamjenice they/them.

Podsjetimo, u januaru 2021, samo 2 mjeseca nakon što je javno izašao kao transrodna osoba, Page je objavio da se razvodi od svoje tadašnje supruge.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti