Mladi bh. glumac Tarik Džinić javio se nakon napada u Istanbulu: Hvala svima na porukama

Piše: Azra

INSTAGRAM: @tarikdzinic

Mladi bh. glumac Tarik Džinić svojim talentom i šarmom osvaja simpatije publike. Poznat je po ulogama u serijama kao što su ‘Lud, zbunjen, normalan’ i ‘Konak kod Hilmije’.

Glumac je neko vrijeme boravio u Istanbulu te je redovno objavljivao razne sadržaje iz tog veličanstvenog grada. Nedavno je mnoge zatekla stravična vijest da se u Istanbulu dogodio stravičan napad.

Tarik, koji je boravio jedan period u tom gradu zabrinuo je pratitelje koji su mu slali zabrinute poruke. Glumac se javno zahvalio svima.

-Hvala svima na porukama. Ja sam stigao u Sarajevo iz Istanbula dan prije napada, napisao je glumac na Instagramu.

Podsjetimo, samo nekoliko sati prije napada Ilda Humić, Amer Kadić i Davor Gerbus zadesili su se u Istanbulu, ali na svu sreću izbjegli su nesreću.

-Bili smo prestravljeni. Samo saznanje da smo sat vremena prije tragedije šetali i zadržavali se na toj ulici u neposrednoj blizini epicentra nas je šokiralo i uznemirilo. Za ovu vijest smo saznali na aerodromu i istu nam je javila prijateljica novinarka TRT televizije Kinda Hedar koja nas je uspaničeno zvala da provjeri gdje i kako smo. Na svu sreću u trenutku nesreće smo bili na putu ka aerodromu i spremali se za povratak kući – istakli su.

(S.B.)

Pročitajte još