Novopečena mama na udaru kritičara: Ovo je najvažnije vrijeme da se povežeš s bebom, a ti partijaš

Piše: Azra

Foto: Instagram @rebelwilson

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije i snimke sa zabave koju je organizirala bogata nasljednica Paris Hilton, a na kojima se vidi i australska glumica Rebel Wilson (42). Kako se čini, komičarka i njena djevojka Ramona Agruma bile su glavne zvijezde plesnog podija, no njihov noćni izlazak nimalo se nije svidio dijelu javnosti koji im je uputio oštre kritike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Podsjetimo, Rebel se nedavno pohvalila kako joj je surogat majka rodila prvo dijete, djevojčicu Royce Lillian.

Prema pisanjima stranih medija, Rebel i partnerica Ramona navodno su bile i na proslavi 48. rođendana Leonarda DiCaprija i to baš u vrijeme kad im se rodila kćerka.

– Toliko si čeznula za djetetom, a već tulumariš! Sigurno ne bih ostavila svoje novorođenče zbog neke zabave – jesam li ga ja sama rodila ili ne, nije bitno – napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

– Mislim da bi mogla požaliti zbog ove objave za nekoliko sedmica ili mjeseci… Kao i svaka mama, i ona može raditi šta god poželi, ali čini se malo čudnim što se ovako zabavlja samo sedam dana nakon rođenja bebe. Čak i da je to bilo samo na sat vremena, svejedno je čudno…

– Ummm, oprosti?!? Niste li ove sedmice dobile dijete? Zbunjujete me. Ovo je najvažnije vrijeme da se povežete s bebom, a ne da partijate – nadovezali su se drugi kritičari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

No, bilo je i onih koji su stali u glumicinu obranu, tvrdeći kako je i majkama dopušteno imati vremena za sebe.

– Zar majke ne smiju raspustiti kosu? Zar majke ne smiju uzeti odmor za sebe, za svoju dušu? Niko od nas nema pojma što se događa u Rebelinu životu pa nemojte ni na trenutak pomisliti da imate ikakvo pravo osuđivati! Ima puno žena koje rano u roditeljstvu izlaze vani bez svojih beba. Zašto se ljudi moraju toliko baviti time? Život ne prestaje kad dobijete djecu – zaključili su.

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

Pročitajte još