Modna influencerica od 50 ljeta ima kombinaciju koja krši pravila i briše godine

Piše: S.P.

Karmen Gimeno je omiljena španska influencerica koja uspješno krši uvrežena pravila odijevanja za zrelije dame.

Zato nas nimalo ne čudi da pedeset plus modna ikona sijede kose ima rastući broj pratitelja jer i sa skromnim budžetom stvara čuda.

S puno stila potvrđuje dobro poznato pravilo kako za dobar stil nije najvažnije nakititi se skupocjenim brendovima od glave do pete, već da treba pametno kombinovati.

Baš kako što to rade modne ikone poput Kejt Midlton ili kraljice Leticije, ni kreativna Karmen nije opsjednuta dizajnerskom odjećom već takve komade spaja i sa svima pristupačnim brendovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Kako je slaba na patike, i ovoga je puta pokazala ludo dobar stajling koji i mi možemo lako rekreirati.

Ukoliko niste sigurni da su animal uzorci, kultne starke ili T-shirt s printom primjereni 50+ damama, Karmen je svojim izborom na najbolji mogući način dokazala kako niste u pravu.

Modnu kombinaciju za pet nadogradila je retro naočalama, crnim sakoom, ružem i lepršavim bobom.

I ovoga je puta složila totalno cool look za koji je dobila samo bezbroj komplimenata, a mnoge su zanimale i njene mačkaste naočale kojima je upotpunila ovaj stajling savršen za brojne prilike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti