Jedna se udala za bratića, drugi unakazio lice operacijama: Gdje su danas glumci iz serije “Osveta ljubavi”

Piše: E.M.

Foto: eluniverso.com

Legendarna meksička sapunica ”Osveta ljubavi”  nedavno se vratila na male ekrane, a druga sezona se može pratiti na Netflixu. Ova nezaboravna priča o ljubavi između braće Reyes i sestara Elizondo ni nakon 20 godina od prvog prikazivanja ne gubi na popularnosti, a ukoliko već niste pogledali novu sezonu, odlučili smo zaviriti u živote nekada omiljenih likova.

Paola Rey

Paola Ray u seriji se proslavila ulogom Jimene, a slavna glumica danas ima 42 godine i jednako atraktivno izgleda kao i u vrijeme snimanja serije. Udata je za kolegu glumca Carlosa Vargasa i imaju dvije djece. I dalje se bavi glumom i modelingom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paola Rey (@paolareyactriz)

Mario Cimarro

Cimarro je u ulozi najstarijeg brata Juana bio omiljen ženskoj publici. Danas ima 51 godinu, a i dalje je posvećen glumi i bavi se modelingom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Cimarro (@mariocimarro)

Danna Garcia

Kolumbijska ljepotica Danna Garcia utjelovila je lik Norme. Danas ima 44 godine, kao i kolege iz serije, ostala je u glumačkim vodama i radi na brojnim projektima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danna Garcia (@dannagarciao)

Juan Alfonso Baptista

Juan Alfonso Baptista danas je gotovo neprepoznatljiv jer je skoro unakazio lice botoksom i brojnim plastičnim operacijama o kojima je ovisan. Danas ima 45 godina, a glumu je zamijenio fotografijom. U seriji je igrao lik Oscara.

Natasha Klauss

Natasha Klauss danas je poduzetnica te vodi uspješan biznis, a što se tiče njenog privatnog života – bio je turbulentan. Nakon prvog razvoda je šokirala javnost udajom za svog bratića u prvom koljenu, Marcela Grecoa, od kojeg se također razvela. Ovog ljeta udala se i treći put za Daniela Gomeza. U seriji je igrala lik Sarite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Klauss (@natashaklauss27)

Michel Brown

Michel Brown, u seriji Franco, danas ima 46 godina i uspješan je televizijski voditelj, a rado se odazvao na poziv za snimanje druge sezone iako se više ne bavi glumom. U sretnom je braku s Margaritom Muñoz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michel Brown (@michel123brown)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti