Kažu da je najružniji glumac, a oženio je najljepšu: U 53. godini dobio dijete sa ljubavnicom koja je godište njegove kćerke

Piše: Azra

INSTAGRAM: @anna_lundbergs

Kada se saznalo da je jedan od najljepših žena svijeta Kate Beckinsale u vezi sa, kako su mnogi govorili “talentovanom, ali ružnom zvijezdom” Michaelom Sheenom, mnogi su bili u nevjerici. Pitali su se “na koju foru ju je osvojio” i tvrdili da mu je “upala kašika u med”, međutim, veoma brzo nakon što su stupili u brak, počele su da Holivudom kruže priče da je Sheen nevjeran, pogotovo nakon što su dobili kćerku Lili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna Lundberg (@anna_lundbergs)

U jednom trenutku se govorilo da je u isto vrijeme sa tri osobe, a javnost nije prestajala da se pita šta žene vide u njemu. Uslijedio je buran razvod, a dugo se šuškalo da je njegova izabranica, glumica Ana Lundberg koja je od njega mlađa 26 godina, glavni krivac što je pukla i njegova posljednja veza, odnosno, da mu je ona bila ljubavnica.

Inače, Michael, osim sa Kate, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003., poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rachel McAdams, američkom voditeljkom Kari Keegan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Sheen se zbog odnosa sa djevojkom koja je godište njegove kćerke našao i na meti kritika, pogotovo od kako se saznalo da čekaju bebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna Lundberg (@anna_lundbergs)

Za njihovu vezu pročulo se u maju 2019., a četiri mjeseca kasnije rodila im se kćer Lajra. Glumac je potom prije nekoliko mjeseci otkrio na Tviteru i da stiže još jedna prinova.

-Čini se da je drugo na putu, napisao je u opisu fotografije.

Lijepa glumica porodila se u maju. Glumački par uživa u svojoj sreći, i za sada se ne obaziru na kritike, a čini se da je Ana uspjela ono što nije nijedna prije nje – da ga smiri i “veže”.

Inače, Sheen je nedavno iznenadio sve odlukom da se deklariše kao neprofitni umjetnik i da se odriče velikog dijela imovine koju je stekao tokom višegodišnje glumačke karijere.

Njegova se imovina procjenjivala na 16 miliona dolara, a prodao je dvije vile u Americi i Velikoj Britaniji i svu dobit poklonio u dobrotvorne svrhe kako bi pomogao onima kojima je to najviše potrebno.

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još