Mali trikovi: Našminkaj se poput Zendaye i Blake Lively

Piše: Azra

Zendaya

Od trenda protiv konturiranja u čijem je razvoju pomogla, do njene filozofije ljepote, Zendaya je živi dokaz da koža i bez mnogo održavanja i preskupih preparata može izgledati besprijekorno. Anti-kontura koja obuhvata svježu završnicu bez teškog oblikovanja lica trik je kojim se Zendaya vodi, a da biste savladali ovaj trend, nanesite prvo prajmer za zaglađivanje. Zatim odaberite laganu BB kremu ili toniranu hidratantnu kremu, koja ima cilj pustiti kožu da zablista, a ne prekriti je teškom puderom. Konačno, upotrijebite nesvjetlucavi highlighter i lagano ga nanesite preko Cupidovog luka, niz sredinu nosa, ispod obrva i na vrhove obraza. Uz diskretno smeđe sjenilo izgled upotpunite maskarom koja je jedan od njenih najdražih proizvoda za uljepšavanje. Jarkim crvenim ružem u konačnici ćete postići brz, a efektan make-up izgled.

 Blake Lively

Zavodljivi, oblikovani obrazi, smokey eyes i besprijekorna bronzana koža s prekrasnim plavim pramenovima zaštitni su znak Blake Lively. Ako ste veliki obožavatelj Blakeinog upečatljivog, a opet prirodnog izgleda, jedan takav možete kreirati i sami. Očistite lice nježnim i laganim uljem za čišćenje zatim ujednačite kožu s preparatima koji odgovaraju tipu vaše kože. Konturirajte svoje lice bronzerom, počevši ga nanositi od obraza prema sljepoočnicama. Za održavanje zdravog sjaja kože, nanesite i nježno ružičasto rumenilo. Za oči birajte svjetlije sjenilo u boji bobičastog voća, a oblik očiju dodatno produžite obrubivši liniju trepavica i vodenu liniju olovkom u crnoj boji. Trepavice pređite s nekoliko slojeva maskare koja daje dodatni volumen. Ovaj ležeran, a efektan izgled upotpunite svijetloružičastim ružem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti