Sedmični horoskop: Lavovima nove poslovne ponude na vidiku, Vodolijama ide na svim poljima

Piše: Azra

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Sve više vas obuzima strast. Imate potrebu da što prije ostvarite ono što vam već dugo leži na srcu. Ako ste sami, tragate i za nečim novim, uzbudljivim, lijepim.

Posao: Energije imate napretek, ali ne postupate baš uvijek promišljeno i smireno. Brzo gubite strpljenje i interes, posebno kada nešto nije prema vašim očekivanjima.

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ne očekuju vas značajnije promjene na ljubavnom polju. Za sada i niste u situaciji da postavljate bilo kakve uvjete. Najbolje je da sačuvate postojeći status!

Posao: Iako su vam neki planovi već pripremljeni, nisu su stekli svi neophodni uvjeti za njihovo ostvarenje. Posvetite se uhodanim poslovima, a novi neka sačekaju.

Zdravlje: Pješačite, krećite se.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Ako vam nešto nije jasno ili strahujete za opstanak veze, upriličite, što prije, otvoren razgovor s voljenom osobom. Odgovor će biti posve po vašem ukusu.

Posao: Nestaju prepreke koje su vam, u prethodnom periodu, otežavale napredak na poslovnoj ljestvici. Iskrsnut će povoljne okolnosti, pa možete i „čuda“ učiniti.

Zdravlje: Neophodno je da se relaksirate.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Prilično ste nepovjerljivi. Kao da živite u neprestanom strahu od gubitka ljubavi ili odlaska voljene osobe. Nemojte pogrešno tumačiti neke partnerove riječi.

Posao: Ponekad, zbog drugih ljudi, žrtvujete vlastiti napredak ili ovisite o poslovnom ritmu kolega ili pretpostavljenih. Budite odlučniji kada se nađete u bilo kakvoj dilemi.

Zdravlje: Izađite kad god možete, bar prošetajte.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Iz svake situacije znate izvući ono što je najbolje za vas, ali želite udovoljiti i voljenoj osobi. Nova poznanstva ispunjavaju vas velikom radošću, ali i samopouzdanjem.

Posao: Značajne promjene očekuju vas ako planirate nešto novo. Uspostavljate dobru komunikaciju s ljudima na položaju. Dolazite i do novih izvora zarade.

Zdravlje: Odlična psiho-fizička forma.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Pravi je trenutak da odagnate sve loše iz svog ljubavnog života. Odlučni ste u nakani da okrenete leđa osobama koje iskorištavaju vašu dobrotu i blagonaklonost.

Posao: Počinjete se baviti poslom koji vam, u bliskoj budućnosti, može donijeti i značajnu finansijsku korist. Ipak, izbjegavajte donošenje naglih i rizičnih odluka.

Zdravlje: Dobro bi vam došla vitaminska kura.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Sve manje razmišljate o prošlosti, a sve više uživate u uzbudljivim doživljajima s partnerom. Osvajate spontanošću, druželjubivi ste, veseli, dragi, šarmantni.

Posao: Pravo je vrijeme da počnete nešto novo. Želite i da prihvatite izazove za koje, sve donedavno, niste bili spremni. Nema mjesta ni najmanjem strahu od neuspjeha.

Zdravlje: Dajte oduška emocijama!

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Prepuni ste želje da s nekim dragim podijelite nježnost i strast. Osoba koju volite nastoji da vam ugodi na sve moguće načine. I na taj način vas pridobija.

Posao: Pretežno radite u sjeni, pa je vaš angažman sve manje izložen oku javnosti. Teret odgovornosti nastojite prebaciti i na kolege. Ne želite biti bilo čija žrtva.

Zdravlje: Treba vam predah i dovoljno sna.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Teško kontrolirate osjećanja, a još teže krijete nastojanja da osobu do koje vam je stalo zadržite ili osvojite. Ipak, najviše se oslonite na svoju iskrenost, spontanost.

Posao: Gotovo sve polako, ali sigurno, kreće uzlaznom putanjom. Napokon, dobijate priliku za napredak ili još bolju zaradu. Problemi izostaju ili su potpuno zanemarivi.

Zdravlje: Sve ste boljeg raspoloženja.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Pokušavate bezuspješno racionalizirati neke partnerove postupke. Neprestano istjerujete „mak na konac“. Ne opterećujte se detaljima, radije uživajte s voljenom osobom.

Posao: Poslovnih obaveza je i previše, pa se nemojte zavaravati da ćete sve stići na vrijeme obaviti. Od posebne je važnosti dobra organizacija, a ne samo trud i znanje.

Zdravlje: Samo treba da se opustite!

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Svakodnevica je bogata druženjem i ležernim razgovorima s osobom koju volite. Lako ćete riješiti neke nedoumice koje su vas dugo zabrinjavale ili mučile.

Posao: U odličnoj ste radnoj formi. Ništa vam nije teško ili nerješivo, učite „u hodu“. Nećete pogriješiti ni ako počnete nešto novo, nepoznato, ali posve zanimljivo.

Zdravlje: Sve je odlično, uživajte!

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Moguć je nagli, neočekivani nesporazum s osobom koju volite. Ne brinite, sve će, najdalje tokom vikenda, rezultirati pomirenjem i imati sretan nastavak veze.

Posao: Vaši poslovni apetiti naglo rastu. Možete raditi dva posla u isto vrijeme, ali na taj način nepotrebno trošite snagu i živce. Nije vrijeme za temeljite promjene.

Zdravlje: Više se odmarajte, budite na zraku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti