Georginina polusestra očajnički traži pomoć: Djeca i ja nemamo šta da jedemo, pomozi nam

Piše: E.M.

Foto: Instagram@georginagio / Neswsplash

Georgina Rodrigez danas je najpoznatija po raskošnom životu. Skupa odjeća i torbe, luksuzna putovanja, vile, raskoš – njena su svakodnevnica, nisu svi iz njene porodice imali toliko sreće. Iako je rođenu sestru Ivanu “udala” za bogatog Ronaldovog poznanika, sa ostalim članovima porodice ne komunicira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

O svemu su nedavno i progovorili kada ju je ujak optužio da je bezosjećajna i da svoju baku nije upoznala ni sa Ronaldom, ni sa unucima. Kritikovala je i njena polusestra sa očeve strane Patricia, koja iako nakon smrti njihovog oca koji je preminuo prije tri godine, nije u dobrim odnosima s Georginom i odlučila je da joj pošalje očajničku poruku.

-Nemam novac, a moja sestra mi ne pomaže. Najviše mi je žao djece, ne mene same. Naposlijetku, ja mogu da pojedem komad hljeba, ali moja deca, koja su njeni sestrići… Ponekad imamo dovoljno da jedemo, nekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne, ispričala je.

Foto: Newsplash

-Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra. Znam da nema obavezu i nije odgovorna za nas, ali pošto je spremna da pomogne drugima, mogla bi bar da pomogne sestrićima i rođacima. Ako ne želiš da imaš kontakt sa mnom, bar budi sa svojim sestrićima, rekla je Patricia.

Patricia je ranije otkrila da ju je Georgina izbacila iz svog života nakon očeve smrti.

-Prije tri godine moj otac je umro u Argentini od srčane insuficijencije, a moja sestra nije ni ponudila da plati moju avionsku kartu znajući da nisam imala novca da odem na sahranu. Sretna sam što je Georgina dobro, ali bih voljela da me uzme u obzir, da ne zaboravi da postojim, zaključila je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti