Glumac otkrio ključ uspješnog 20-godišnjeg braka: Ono što je meni dobro, drugog može ubiti

Piše: Azra

Foto: Instagram @realfreddieprinze @sarahmgellar

Američki glumac Freddie Prinze Jr. koji se oženio za Sarah Michelle Gellar 2002., progovorio je o 20-godišnjem braku u intervjuu za australsku radio emisiju ‘Kyle and Jackie O’.

Na pitanje zove li ikada svoju ženu imenom njenog najpoznatijeg lika Buffy iz istoimene serije, odgovorio je kako ne samo da je nikada tako nije nazvao, već nikada nije niti pogledao seriju.

– Ne pripadam u tu demografsku skupinu. Bila je moja djevojka, a sada je supruga pa je nikada nisam tako nazvao. Već smo 20 godina u braku, a zajedno smo još i duže, kaže Prinze Jr. koji je glumicu upoznao 1997. na snimanju filma ‘Znam šta si radila prošlog ljeta’.

Hit serija ‘Buffy, ubica vampira’, temeljena na istoimenom filmu iz 1992., emitirala se od 1997. do 2003. tokom perioda kada se par upoznao te naposlijetku i vjenčao. Prinze Jr. također se osvrnuo na neke savjete o tome kako održati dugotrajni brak.

– Oklijevam davati savjete jer ono što je dobro za mene može ubiti drugoga, baš kao maslac od kikirikija, rekao je te zatim objasnio kako je ključ njihovog braka – kuhanje, čišćenje i nasmijavanje.

– Mama mi je bila kuharica i ja sam naučio kuhati, a oženio sam se za nekoga ko nije znao kuhati. Dakle, neophodan sam. Potreban sam joj da živi!, našalio se i dodao kako je druga najvažnija stavka što ju još uvijek nasmijava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar)

Također je naveo i čišćenje objasnivši kako voli prati odjeću te da uvijek očisti ako je nešto prljavo.

– Perem posuđe dok kuham. Ne mogu podnijeti kada je neuredno. Moja soba je besprijekorna, moj auto je besprijekoran. Ako kasnim jedan dan na frizuru, poludjet ću. Vidio sam nakrivljenu sliku u uredu drugog tipa i morao sam priskočiti i ispraviti je. Ne podnosim ništa što izgleda neuredno, dodao je.

Inače, Prinze Jr. sa svojom suprugom ima dvoje djece, Charlotte Grace Prinze (13) i Rockyja Jamesa Prinzea (10).

Izvor: Jutarnji.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti