Georgina pokazala kako je ukrasila božićno drvce, ali svi su samo gledali u njenu kratku haljinu

Piše: S.P.

Ronaldo se vratio u Portugal sa svojom porodicom prije nekoliko dana, a Georgina će s njim sigurno putovati i u Katar gdje će ga podržavati na Svjetskom prvenstvu.

Oni su zajedno već nekoliko godina i imaju petoro djece, a jasno je da je Georgina itekako uspjela da osvoji njegovo srce i da se skrasi s njim.

Nakon što je počela da se zabavlja s Ronaldom njen život se u potpunosti preokrenuo. No, ona je popularnost znala da iskoristi i pokazala se kao odlična osoba za biznis.

Na Instagramu je prati skoro 40 miliona ljudi i tu Georgina “masno” naplaćuje svaku sponzorsku objavu i zarađuje godišnje ogroman novac samo od stvari koje objavi na društvenim mrežama.

Tako se još jednom jedna njena objava našla u centru pažnje koja se pojavila na Instagramu, ali niko previše i nije obratio pažnju o čemu se radi.

To je ponajviše zbog činjenice da se Georgina pojavila u ovom videu u dosta izazovnom izdanju, a svim su samo gledali u njenu prekratku haljinu kojima je ponosno istakla svoje atribute.

Iako se porodila tek prije nekoliko mjeseci pokazala je da je njeno tijelo u skoro savršenom stanju i da sada ima bolju liniju nego ikada prije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ovaj video je dobio preko 750.000 lajkova i ogroman broj komentara, a mnogi su pohvalili Georginu da izgleda zasta božanstveno.

To je ponajviše zbog činjenice da je itekako posvećena sebi i svom izgledu, te da koristi svako slobodno vrijeme da posjeti teretanu, a na Instagramu često objavljuje i fotografije sa svojih treninga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti