Glumila je Pipi Dugu Čarapu, a evo kako danas izgleda

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @agenturkerstinneuhaus

Inger Nilsson glumica iz Švedske, bila je čuvena djevojčica Pipi Duga Čarapa. Davne 1970. godine, serija i film su snimljeni prema istoimenoj knjizi švedske dječje književnice Astrid Lindgren.

Iako je prošlo dosta vremena otkako smo je gledali na malim ekranima u priči u kojoj se miješaju stvarnost i mašta, vjerujemo da bi vas prepoznatljiv glumicin osmijeh odmah asocirao na neobičnu pjegavu djevojčicu.

Inger ima 64 godine živi i radi u Stockholmu kao sekretarica, a tek rijetko igra u filmu ili seriji. U filmu “Gripsholm” reditelja Xaviera Kollera pojavila se 2000. godine, a sedam godina kasnije je zaigrala u njemačkoj teelvizijskoj seriji “Der Komissar und das Meer”.

Za ulogu Pipi Duge Čarape uz koju su mnogi odrastali, 1975. godine je osvojila nagradu TP de Oro za “najpopularnijeg lika“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti