Slavni glumac optužen za silovanje maloljetnika usred bijela dana

Piše: Azra

Svijet slavnih krije mnoge tajne, a neke od njih su izuzetno uznemiravajuće jer se odnose i na pedofilske sklonosti. Tako je i u slučaju Charlia Sheena i Corey Haima.

Naime, Charlie Sheen je sada oštro porekao tvrdnju Corija Feldmana da je silovao Corey Haima na snimanju filma Lukas. E! News mogu potvrditi da je Sheen  optužen za silovanje tada 13-godišnjeg Haima na snimanju filma Lukas iz 1986. u Feldmanovom novom dokumentarcu (Moja) istina: Silovanje dva Coreya.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SoHaims AndStuff (@sohaimsandstuff)

Prema Entertainment Weekly-u, Feldman je konkretno naveo:

– Rekao mi je: ‘Charlie me je savio između dvije prikolice i stavio Crisco ulje na moju pozadinu i silovao me usred bijela dana. Svako je mogao da prođe, svako je to mogao da vidi.

Feldmanova bivša Suzana Sprag također je ponovila njegove optužbe.

– Ove bolesne, uvrnute i neobične optužbe nikada se nisu dogodile. Također je rekao da se nada da će ljudi uzeti u obzir “šta (Hejmova) majka Džudi Hejm ima da kaže.

Džudi je 2017. branila Charliea od optužbi, koje su prvobitno objavili National Enquirer i glumac Dominik Braša.

– Moj sin nikada nije spominjao Charlia. Nikada nismo pričali o Charliu. Sve je bilo izmišljeno… Da je moj sin bio ovdje da čuje sve ovo, povratio bi, insistirala je Haim.

Sam Kori Haim nikada nije imenovao Charlia Sheena kao svog silovatelja tokom svog kratkog života. Preminuo je od upale pluća u 38. godini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlie Sheen (@charliesheen)

Predstavljajući dokumentarac, Feldman je rekao da njegov cilj nije da stavi fokus na sebe, već da koristi svoju platformu da govori za one čiji se glas ne čuje – uključujući Hejma.

– Najvažnije teme su one o kojima najmanje čujete, rekao je on.

– Kada ne čujete za to, onda bi trebalo da brinete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 80s teen movies ✨ (@80s_teen_movies)

Neki će se zapitati da li je priča o Haimovom navodnom silovanju priča koju uopšte treba Feldman da ispriča, s obzirom na žestoko protivljenje ožalošćene majke filmu i činjenicu da zapravo nikada nismo čuli Haima da sam komentariše optužbe.

Dok Feldman insistira da je njegov prijatelj želio da ovo izađe na vidjelo, na kraju je teško znati ko je šta rekao kada je jedna od strana nije više među živima.

– Nisam želio da radim ovaj (film). Ali ovo je stradanje života. Ovo je bukvalno nastajalo cijeli život, rekao je Feldman publici na premijeri

Izvor: wanted.mondo.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti