Glumio je Bećira Kuduza, a evo kako danas izgleda

Piše: Azra

 

YOUTUBE/PRINTSCREEN

Slobodan Ćustić „Alija“ (Osinja, Derventa, 9. maj 1958) je srpski glumac. Glumio je u mnogim filmovima jugoslovenske produkcije, ali najpoznatija mu je uloga naslovnog lika u filmu Kuduz.

Slobodan Ćustić u sretnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvero djece koja nose nesvakidašnja imena – sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te kćerku Zariju. Iz prvog braka, glumac ima još dva sina – Nikolu i Ljubomira.

Photo: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Ćustić je od supruge Jelene stariji više od dvije decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to, niti im razlika u godinama smeta.

Neki od njegovih poznatih uloga su: ‘Kuduz’, ‘Zaboravljeni’. ‘Praznik u Sarajevu’, ‘Do koske’, ‘Nataša’, te brojni drugi filmovi.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti