Bivša djevojka Kanyea Westa: Izlazila sam s njim samo da ga maknem od Kim Kardashian

Piše: Azra

Foto: Instagram @amomama_usa @juliafox

Julia Fox, bivša djevojka repera Kanyea Westa, tvrdi da je izlazila s njim samo kako bi ga maknula od Kim Kardashian.

-Pala mi je ta misao na pamet i rekla sam: O moj Bože. Možda ga mogu maknuti od nje, rekla je glumica u videu na svom TikToku nakon što je optužena da je izlazila s poznatim “nasilnim ženomrscem i antisemitom”.

-Mislila sam: Možda mu mogu odvratiti pažnju, jednostavno ga navesti da me voli. I znala sam da ako iko to može, to sam ja, jer kad nešto odlučim, to i učinim, rekla je Fox i dodala kako je dugogodišnja obožavateljica reality zvijezde, kao i njenih sestara Kourtney i Khloé Kardashian.

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound – Julia fox

 

Manekenka i glumica, koja je hodala s Westom početkom ove godine, također je rekla da nije odgovarala na početna romantična udvaranja slavnog repera.

-Slao mi je poruke. Nisam baš odgovarala. Pomislila sam: Ne želim se ponovno spetljati sa slavnom osobom. Od toga nikad ništa. Pomalo su dosadni, kao da nisu ono što misliš da će biti, prisjetila se Fox i kazala da je vezu napustila kad je Kanye počeo imati tirade na društvenim mrežama usmjerene prema Kim i njenom tadašnjem dečku Peteu Davidsonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmoMama (@amomama_usa)

-Zvučala sam gotovo jednako glupo kao vi govoreći da sam trebala učiniti nešto da ga zaustavim. Kao šta? Nije uspjelo i sada smo ovdje, ali bez obzira na to, stvarno duboko poštujem čovjeka kao umjetnika. Ne želim o tome. Ne želim cijelu njegovu karijeru svesti na njegove stvarno loše trenutke, zaključila je.

Kanyeova karijera krenula je nizbrdo zbog kontroverznih antisemitskih izjava. Zbog toga je Adidas raskinuo ugovor s njim, a reperova vrijednost smanjila se za otprilike milijardu dolara.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti