Sin Maida Hećimovića krenuo u vrtić, ponosni tata nije krio emocije

Piše: E.M.

Foto: Instagram @maidhecimovic

Bh. pjevač Maid Hećimović osim što je u fokus javnosti dospio zbog svog izuzetnog talenta, često medijske stupce puni i njegova porodica koja je od nedavno bogatija za dva člana. Maid i Ajla u skladnom su braku, a kao kruna njihove ljubavi stigla su tri sina, Rayan i blizanci Leny i Andy.

Rayan je već sada odrastao dječak i uživa u ulozi starijeg brata, a danas je veliki dan kako za njega, tako i za njegove roditelje. Naime, Rayan je danas krenuo u vrtić, a Maid i Ajla ispratili su svog mezimca i nisu krili koliko su sretni, emotivni i ponosni što započinje novo životno poglavlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maid Hecimovic (@maidhecimovic)

-Prvi dan vrtića/obdaništa! Ljubavi moja najveća, nek’ je sretno u novom životnom poglavlju! Vole te mama i tata najviše na svijetu! – napisao je Maid ispod fotografija na Instagramu na kojima veseli dječak pozira s roditeljima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti