Bila jedno od prepoznatljivih lica na pistama, preživjela moždani udar i danas slavi 26. rođendan

Piše: Azra

Supruga pjevača Justina Biebera, u svijetu mode je već dugi niz godina. Hailey Bieber nosila je brojne modne revije za razne dizajnerske brendove i bila jedno od prepoznatljivih lica na pistama, a onda ju je jedno gorko iskustvo natjeralo na prijevremenu penziju.

Danas Hailey Bieber slavi 26. rođendan, te su joj tim povodom brojni prijatelji uputile rođendanske čestitke. Priča o njenom surovom životu mnoge je ostavila bez riječi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Manekenstvom se počela baviti još kao tinejdžerka, a onda su je 2014. zapazili veći brendovi te krenuli angažirati u svojim kampanjama i na modnim revijama. Pune četiri godine Hailey Bieber uživala je u tome poslu, proputovala svijet i sve modne prijestolnice.

Gotovo da nema brenda koji je nije angažirao, ali Hailey se na vrhuncu svoje karijere odlučila povući. Na piste više ne namjerava stati, a sve zbog lošeg iskustva sa jednim utjecajnim organizatorom castinga.

Hailey je dugo bila na glasu kao najomrženija osoba jer su mnogi smatrali da je upravo ona razlog zašto su Selena i Justin raskinuli. U braku sa Justinom pratila su je brojna iskušenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Justin Bieber otvoreno je progovorio o svom braku s Hailey Bieber koja je svojevremeno otkrila da su imali teško razdoblje. Pjevač je gostovao u ”The Ebro showu” u kojem je priznao da je nakon vjenčanja s manekenkom doživio emocionalni slom.

U svjetskim je medijima odjeknula vijest da je supruga Justina Biebera, manekenka Hailey Bieber, završila u bolnici zbog zdravstvenih problema povezanih s mozgom.

Naime, u bolnici u Palm Springsu završila je nakon što je pretrpjela simptome koji su ukazivali na moždani udar, a koji su bili uzrokovani krvnim ugruškom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey Bieber željela je sa svojim obožavateljima da podijeli informacije o tome šta se dešavalo sa njenim zdravljem. Video je objavili na Youtube kanalu i na Instagram profilu. Manekenka se uspješno oporavlja nakon operativnog zahvata.

Nakon brojnih incidenata sa Selenom, koji su nastali kao medijski rat, mnogi su se pitali kako će one uopšte biti u istoj prostoriji s obzirom na njihovu historiju. Međutim, desilo se nešto što niko nije očekivao. Selena i Hailey su pozirale zajedno na jednom eventu u Los Angelesu, te su na fotografiji bile zagrljene i nasmijane.

Selena i Hailey su izgledale kao da su najbolje prijateljice i sada je jasno da su uspjele ostaviti sve iza sebe i krenuti prema naprijed.

(S.B.)

Pročitajte još