Časna sestra prije 8 godina postala pjevačka senzacija: Napustila je sveti poziv i danas izgleda neprepoznatljivo

Piše: Azra

Časna sestra Cristina Scuccia postala je planetarno popularna kada je 2014. pobijedila u showu “Glas Italije”, a sad je iznenadila velikom transformacijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Suor Cristina OSF (@suorcristinaosf)

Na audiciji se predstavila s pjesmom “No One” Alicie Keys, a video je u kratkom roku postao hit na internetu.

Tada 25-ogodišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici New York Timesa, a nakon pobjede u showu snimila je album koji je uključivao i obradu Madonnine pjesme “Like a Virgin” i koji je poklonila Papi Franji.

Cristina je u showu priznala kako je oduvijek željela postati pjevačica. Pristupila je redovničkoj zajednici dok je pohađala muzičku akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

No sveti poziv ipak je odlučila napustiti, što je otkrila ove sedmice u talijanskom talk showu “Verissimo”, gdje je svojom pojavom šokirala gledatelje.

Bivša časna sestra na pozornicu je išetala u crvenom odijelu i štiklama, raspuštene kose, našminkana, bez naočala i s pirsingom u nosu.

-Vjerujem da morate slušati svoje srce i biti hrabri. Promjena je znak evolucije, no uvijek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negdje, u sigurnosti, nego propitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše?, kazala je u showu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristina Scuccia (unreal) (@cristina_scuccia)

A iako više nije časna sestra, vjera joj je još uvijek jako važna, ali se nada i ostvarenju muzičke karijere.

-Odlučila sam slijediti srce bez razmišljanja o tome što će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posljedica, objasnila je Cristina, koja sada živi u Španjolskoj i radi kao konobarica. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnih.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još