Pogledajte unutrašnjost jahte na kojoj u Kataru uživaju porodice engleskih fudbalera

Piše: Azra

 

INSTAGRAM: @mscworldeuropa

Fudbaleri Engleske svoje su porodice za vrijeme boravka u Kataru smjestili na luksuzni kruzer MSC World Europa usidren u Dohi. Luksuzno plovilo vrijedno milijardu funti zovu i plutajuća palača, a snimke unutrašnjosti otkrivaju o kakvoj se raskoši na 21 palubi radi.

YOUTUBE/Printscreen

Najluksuznija kabina na velebnom kruzeru je MSC Yacht Club Owner’s Suite, koja ima i veliki balkon, panoramske prozore od poda do plafona, odvojenu kuhinju i dnevni boravak te privatnu hidromasažnu kadu.

Osim superluksuznih kabina, tu su čak 33 restorana i bara, od mediteranskih ribljih restorana preko azijskih grill i sushi barova do američkih steakhousea i restorana koji nude latinoameričku uličnu hranu. Hrana u restoranima poslužuje se 24 sata dnevno, baš kao i na jednom od tri švedska stola.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MSC WORLD EUROPA (@mscworldeuropa)

Osim u barovima, restoranima i luksuznim kabinama, gosti vrijeme mogu provoditi i u ekskluzivnom području Yacht Cluba, poznatom kao “brod unutar broda”. Yacht Club se sastoji od 152 apartmana, privatne terase za sunčanje na dvije palube, bazena i restorana, a stubište je ukrašeno hiljadama kristala Swarovski.

Za potrebe gostiju tu su batler, koji je na raspolaganju čak 24 sata na dan, spa, šest bazena, 14 whirlpoola s pogledom na ocean, disko na koturaljkama, kao i brojne dizajnerske trgovine.

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

YOUTUBE/Printscreen

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti