Blake Lively i Ryan Reynolds spremni su za dolazak četvrtog djeteta: Ja sam ženski tata

Piše: Azra

 

Par trenutno ima tri kćerke, i dok su se navikli na roditeljstvo, Reynolds kaže da jednu stvar planira promijeniti je količina kaskaderskog rada u kojem sudjeluje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POPSUGAR (@popsugar)

Tokom njegova pojavljivanja u “The Kelly Clarkson Showu” 21. novembra, glumca su pitali kako se on i Lively pripremaju. Glumac je i ovaj put na duhovit način prikazao trenutno stanje u porodici.

-Prvi koji dobijete, znate, sve je kao savršeno, i samo ste sve postavili i sve je sterilizirano. Do četvrtog, vi samo kao, ‘Oh, da, ovo se događa. Ovo se događa. Trebao bih pomesti ili tako nešto’, našalio se.

-Da, nema toliko priprema. Sad, ne bih trebao govoriti u ime svoje supruge. Ona je spremna. I jako smo uzbuđeni.

-Snimam akcijske filmove 25 godina, slomio sam 12 kostiju, upravo sam imao sedmu operaciju, i znate, djeca vas prebiju, rekao je Reynolds Fallonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

-Sada ponovno razmišljam o izvođenju vratolomija jer počinjem shvaćati da želim i dalje biti aktivan sa svojom djecom i slično, opisujući kako baca svoje djevojčice u zrak, posebno svoju najmlađu, Betty. -Mogu je baciti visoko u zrak i ona to obožava, rekao je.

-Problem je što je više ne mogu uhvatiti. To je najveći problem s kojim se trenutačno suočavam.

Što se tiče njihovog četvrtog djeteta, Reynolds je priznao da čeka još jednu djevojčicu.

-Nikada ne saznamo. Uvijek čekamo dok ‘ne siđu niz padobran’, rekao je.

-Nekako se nadam curi jer znam… I sam sam pomalo kokoš, znam cure, ja sam ženski tata. Ako nas je historija nečemu naučila, ako budem imao sina, jednog će dana moj život oduzeti taj sin.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti