Iako boluje od teške bolesti, glumica otplesala posljednji ples i oduševila publiku

Piše: Azra

Selma Blair morala se odreći glumačke karijere zbog dijagnoze multiple skleroze s kojom se bori od 2018. No, to je nije moglo spriječiti da se okuša na plesnoj podiju u američkoj verziji Plesa sa zvijezdama. Nastupala je s profesionalnim plesačem Sashom Farberom i pokazala zavidnu fizičku snagu unatoč bolesti.

Ipak, morala je napustiti show prije kraja jer su joj liječnici rekli da se mora odmoriti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selma Blair (@selmablair)

-Znate da sam bila pod nadzorom i da sam u kontaktu sa svojim liječnicima kroz cijeli ovaj proces. Išla sam na magnetsku rezonancu i rezultati su pokazali da ne mogu. Ne mogu nastaviti s takmičenjem. Gurala sam koliko sam mogla, rekla je Selma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chuckdukas (@chuckdukas)

No odlučila se vratiti u finale te je sa svojim plesnim partnerom bosa otplesala zadnji ples na pjesmu “No Air” Jordin Sparks. Za finale je Selma nosila asimetričnu plavu haljinu sa šljokicama te publiku i žiri ponovno ostavila bez daha.

-Selma pleše s toliko gracioznosti i elegancije. Ne sumnjam da bi sudjelovala u finalu da joj je zdravlje dopuštalo, komentirali su ljudi na Twitteru. Njezin nastup mnogi su proglasili najupečatljivijim trenutkom finala, a Udruženje za multiplu sklerozu Amerike na Twitteru je podijelila poruku podrške za Selmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selma Blair (@selmablair)

-Selma je bila velika inspiracija u ovoj sezoni showa dok je izvodila odlične plesne pokrete unatoč borbi s multiplom sklerozom. Selma je također nominirana za najbolju takmičarku nekog takmičenja po izboru Peoplea za 2022., a mi joj želimo sve najbolje na njenom budućem putu!, napisali su.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti